سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

گربه سیاه مهاجم پرسپولیس در انتظار لیست تیم ملی

حامد لک در فصل جاری توانسته برابر استقلال و پرسپولیس نمایش قابل قبولی داشته باشد و کلین‌شیت کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 02
کد خبر: ۲۶۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  حامد لک فوتبال حرفه‌ای خود را با صبا آغاز کرد، سپس برای گذراندن خدمت سربازی به تراکتورسازی رفت و بعدها هم پیراهن فولاد، سایپا و ماشین‌سازی را پوشید. او در این مدت یکی دو بار هم به اردوی تیم ملی دعوت شد اما حضور او جز بازی مقابل توگو در دیداری تدارکاتی حاصل دیگری نداشت.

 

خیلی‌ها معتقدند لک به خاطر حواشی فراوان نتوانسته پیشرفت کند و به دروازه‌بان ثابت تیم ملی تبدیل شود. شاید با ادامه درخشش او، ویلموتس متقاعد شود این دروازه‌بان را به تیم ملی نیز دعوت کند.

 

سالی که نکوست از بهارش پیداست

لک در نخستین بازی لیگ نوزدهم برابر استقلال دروازه خود را بسته نگه داشت تا نقش موثری در پیروزی ماشین‌سازی ایفا کند و در دیدار با مقابل سپاهان در ورزشگاه نقش جهان هم عمل‌کرد خوبی از خود نشان داد. سپاهان بعد از 3 گلی که در خانه شاهین شهرداری زده بود، به دنبال یک پیروزی پُر گل دیگر برابر ماشین‌سازی بود، اما آنها به غیر از یک ضربه سر علی قربانی که روی غفلت خط دفاعی حریف خود زدند، حتی با ضربه پنالتی نیز نتوانستند دروازه حامد لک را باز کنند.

 

گربه‌سیاه علیپور

لک مقابل شهرخودرو آماده و مدعی هم درخشید و در جام حذفی برابر پرسپولیس نیز بازی موثری به نمایش گذاشت. در آن بازی علیپور پنالتی را به گوشه دروازه زد ولی لک با شیرجه‌ای تماشایی توانست پنالتی را مهار کند. حامد در لیگ برتر هم توانست پنالتی چیپ علیپور را مهار کند تا هم توانایی خود در مهار ضربات پنالتی را نشان دهد و هم به گربه سیاه علیپور تبدیل شود.

منبع: میزان

ارسال نظر
آخرین اخبار